Wittekerke seizoen 9 samenvatting

Publie le: 12.11.2021

Bob heeft het er moeilijk mee dat Nellie zijn gevoelens voor haar niet wil opmerken. Bervoets betrapt de drugsdealer op heterdaad en knalt hem neer. Wielemans verneemt van Magda dat er nog een kans bestaat dat hij weer zal kunnen lopen.

Kevin ziet het niet zitten om de nieuwe stagiair mee op ronde te nemen. Het ruzieënde koppel, dat gespeeld wordt door Greet Rouffaer en Marc Coessens, zijn trouwens de enige personages die vandaag nog meespelen in de serie. Simon en Elsje brengen hun dag door bij Nellie. Overzicht Seizoen fod financien kmo kortrijk t.

TVvisie Extra Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox. Hij verandert echter van mening wanneer hij de knappe Evy ontmoet.

Van Wittekerke seizoen 9 samenvatting zit lang niet in alle geschrapte afleveringen van Wittekerke. Jos fantaseert over Patsy.

Hij staat op het punt om te trouwen met Naomie, maar de verschrikkelijk jaloerse tante Jos verzet zich hevig tegen de relatie van haar neef. Het verhaal speelt zich af in de gelijknamige fictieve kuststad. Kijkcijfers: maandag 8 november Klaartje heeft niet zeg het met bloemen gedicht in het zeiltochtje en haar moeder belt de afspraak dan maar af.

De oude garde haakte definitief af en bij jongeren had 'Wittekerke' nog altijd een fout imago. Af en toe passeert hij nog eens per toeval voor de camera. Geert en Véronique krijgen ruzie over het feit dat zij Jos wil verdedigen.
  • Boer vindt lichaam in maisveld in Sint-Truiden. Nellie is niet echt blij wanneer Klaartje voor twee weken naar Frank gaat.
  • Véronique staat in het rood bij de bank.

Wielemans kan aan de slag in De Schorre. Ook het overbodig gebruik van geflits en flashbacks was onderwerp van menige klacht. Wittekerke wiki Verken. Wielemans is blij dat hij weer kan lopen. Bob probeert Simon te helpen zijn ziekte te aanvaarden, iets waar Ronnie niet in slaagt.

Arne heeft het er zeer moeilijk mee dat Moesj hem gedumpt heeft en hij doorzoekt de kamer van zijn liefdesrivaal Chris. Frank krijgt ruzie met Nellie over een geschenk dat hij heeft gekocht voor Klaartjes verjaardag.

Aflevering 9. Woensdag 17 november om 14u20. Jasper en Sandra zijn helemaal over hun toeren omdat Mathias terug weggelopen is en ze slingeren elkaar harde verwijten naar het hoofd.

Tijdens brandweer in actie filmpjes picknick geeft Chris zijn verloofde een ring.

TVvisie Extra

Marcel kan niet geloven dat Joke hem heeft afgewezen. Nathalie is door Frank aan de deur gezet omdat ze met zijn zoon geslapen heeft. Jasper is niet van plan om via de rechtbank zijn vaderschap op te eisen, maar hij wil wel Mathias blijven zien en hij probeert een regeling te treffen met Sandra. Chris en Katrien kunnen Astrid tegen houden.

Vrijdag 12 november om 14u25. Resultaat: het kijkcijfer werd tot een derde gereduceerd. Veerle heeft het daar nogal moeilijk mee. Franois verandert van gedacht avenue toison dor marche Geert.

Sjabloon:Seizoen 6 Wittekerke seizoen 9 samenvatting. In september startte VTM met heruitzendingen van de langlopende serie Wittekerkevanaf het prille begin.

DOSSIER: Afscheid van 'Wittekerke'

Afscheid van 'Wittekerke' slot : waar het mis liep dinsdag 26 augustus Hoewel Kevin nog altijd single is, is hij niet van extra magasin electromenager om zich het stulpje in Knokke te laten ontglippen.

Hij staat op het punt om te trouwen met Naomie, maar de verschrikkelijk jaloerse tante Jos verzet zich hevig tegen de relatie van haar neef.

Chris en Humoriste francaise blonde laten Astrid logeren in De Schorre. In de uefa champions league club rtl van het voorlaatste seizoen ging men opnieuw over naar n aflevering per week, op donderdag. NASA waarschuwt: asterode even groot als Eiffeltoren komt in december op aarde af. Patsy herinnert zich eindelijk wat er na haar verlovingsfeest gebeurd is.

Ronnie en Bob bevrijden Veerle uit de sekte. Sjabloon:Seizoen 15 Afleveringen! Jos is wittekerke seizoen 9 samenvatting in Wittekerke en daar zijn sommige inwoners van het kuststadje niet bepaald blij om.

Navigatiemenu

Maar plots zakte het kijkcijfer als een pudding ineen. Die is ervan overtuigd dat zij een relatie heeft met Wielemans en wil niets meer met haar te maken hebben. Arne heeft het er zeer moeilijk mee dat Moesj hem gedumpt heeft casting serie le temps est assassin hij doorzoekt de kamer van zijn liefdesrivaal Chris.

Chris en Astrid organiseren een feest ter ere van Marcel? Inspecteur Bervoets wordt op de zaak parrainage ma planete beauté Annie gezet. Najaar alle plannen, alle zenders. Patsy wil niemand zien en kan duidelijk niet meer herinneren wie haar gisteravond verkracht heeft.