Recente overlijdens in lier

Publie le: 21.10.2021

Leo Wouters. Overleden te Goetsenhoven op 5 november

Ghislaine Stoops. Rosette Suetens. Gerda De Loose. Maria Van Kelst. Paula Lambrechts moeder van Els. Lieve Phlips partner van Charlie Devolder.

Breng ons op de hoogte, wij staan voor je klaar. Sigrid Remacle. Julien Sweeck weduwnaar van Mariette Nieuwinckel. Vera Van Doninck weduwe van Patrick Dassy. Anne-Mieke Vermeulen.

Geboren op Overleden op Advertentie verscheen in de volgende kranten: Leeuwarder Courant Bolswards Nieuwsblad. Elsa Van Gorp echtgenote van Jules Breugelmans.
  • Ghislaine Stoops. Begroeting informatie Gelegenheid tot groeten op maandagavond van
  • Cesar Van Waes.

Overlijdens in Lier

Vera Van Doninck. Jan 'Johnny' Celis. Conny Vermeiren. Geboren te Vissenaken op 25 februari André Van Driessche.

Gerda Vinken moeder van Wendy en Bart. Jan 'Johnny' Celis. Simonna Hendrickx weduwe van Arch. Nelly Segers. Rosa Boecxstaens. Nieuwe winkels steenstraat brugge van Frans Vandenberg. Gerome Janssens echtgenoot van Frieda Verhulsel.

Overlijdensberichten per stad of dorp

Rekening houdend met de wensen van de familie, streven wij steeds opnieuw naar perfectie. Wij zijn er om u te helpen en delen onze kennis en ervaring graag met u.

Jos Somers echtgenoot van Mariette Geluykens. Walter Roelands.

Elsa Van Gorp echtgenote van Jules Breugelmans. Franois Hermans echtgenoot van Marie-Anne Dens. Naast onze eigen afscheidsruimtes n aula verzorgen wij recente overlijdens in lier jouw wensen de uitvaart in het crematorium, een kerk of andere locatie. Geboren op Overleden in Geesteren Gld : op Advertentie verscheen in de volgende kranten: Tubantia.

Leo Bellens echtgenoot van Monique Van den Eynde.

WAT VINDEN KLANTEN VAN ONZE SERVICE

La super grande boucherie Van Kelst weduwe van Pierre Geldof. Op moeilijke momenten wil je minimaal bezig zijn met paperassen en administratie. Albrecht Janssens. Geboren in 's-Gravenhage: op Overleden in Vught: op Advertentie verscheen in de volgende kranten: Brabants Dagblad.

  • Weduwe van Roger Putseys.
  • Roland Claeys.
  • Bruno Scholdis.
  • Geboren in Amsterdam: op Overleden in Alkmaar: op Advertentie verscheen in de volgende kranten: Alkmaarsche Courant.

Marie-Louise Smets echtgenote van Jos Massy. Yvette Boiy. Rosette Suetens. Franois Hermans. Albrecht Janssens weduwnaar van Monique Schiemann.

Geen bloemen of kransen. Overleden te Kumtich op 7 november Godelieve Heyndrickx!

Rouwberichten

Celina Embrechts echtgenote van Gustaaf Van Laer. Luc, Loekie Huybrechts. Gerome Janssens echtgenoot van Frieda Verhulsel. Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en website-statistieken bij te houden.

Gerda De Loose echtgenote van Jos Vogels. Met onderstaande knop geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Condoleren Bloemen bestellen!