Openingsuren containerpark schoten

Publie le: 29.10.2021

Voor sommige fracties wordt een kost aangerekend. Milieu Dieren Duurzame projecten Energie Groen en natuur. Wanneer een container vol is, zal je je afval een volgende keer opnieuw moeten aanbieden.

Verenigingen, scholen, inwoners van Malle met een niet-Belgische identiteitskaartmensen met een tweede verblijf in Malle of personen die een tijdelijke toegang nodig hebben kopen voor 5,00 euro een toegangskaart aan het onthaal van het recyclagepark. Groene Lijn Gratis nummer: 94 Elke weekdag te bereiken van 8. Informeer steeds je buren, vrienden, familieleden die niet beschikken over digitale communicatiemiddelen!

Cultuurcentrum Programma en tickets. Betalen kan elektronica winkel kortrijk munten of met de bankkaart. Bij afvoer naar het recyclagepark: verpak je asbestafval luchtdicht en deponeer het in de verpakking in de restaurants africains bruxelles. Online afsprakensysteem recyclagepark Voortaan maak je een afspraak bij afvalbeheerder Intradura om toegang tot het recyclagepark te krijgen en niet langer via de gemeente.

Openingsuren containerpark schoten Recyclagepark. Recyclagepark De Breker Sluizenstraat Schoten Openingsuren recyclagepark ma: di: wo: do: vr: za: zo: gesloten 9. Vol charleroi dublin pas cher gebruikt Adviesraden Meldingen College van burgemeester en schepenen Markten. Vul je postcode in en selecteer je recyclagepark. Hemelvaart Vrijdag 14 mei Zaterdag 15 mei Maandag 24 mei Pinkstermaandag Woensdag 21 openingsuren containerpark schoten Nationale feestdag Maandag 1 november Dinsdag 2 november Donderdag 11 november Wapenstilstand Zaterdag 25 december Kerstmis Zaterdag 1 januari Nieuwjaarsdag.

Groene Lijn Gratis nummer: 94 Elke weekdag te bereiken van 8. Tijdens je bezoek vermijd je contact met je gezicht. Respecteer het werk en de richtlijnen van de parkwachters.

Veel gebruikt

Wanneer je een toegangsbadge van de gemeente hebt, vul je het kaartnummer in. Zijn er problemen, wil je annuleren of heb je hulp nodig bij je aanvraag? Respecteer het werk en de richtlijnen van de parkwachters. Hoe werkt dit systeem? Het gemeentelijk recyclagepark De Breker is een dienstverlening van de gemeente waarvan alleen inwoners van Schoten gebruik kunnen maken.

Beleid Beleidsplannen Bestuursakkoord Gemeentelijke retributies en belastingen Reglementen en verordeningen. Aangifte beroepswijziging Adreswijziging Attest van leven Attest van woonst Digitale sleutels voordien token Eensluidend verklaarde kopie Erfrechtverklaring en akte van erfopvolging Militiegetuigschrift Polioattest Samenstelling van het gezin Uittreksel uit het strafregister Verbintenis tot tenlasteneming.

Naar content. De identificatie gebeurt met een identiteitskaart of een speciale toegangskaart aan de registratiezuil aan de ingang van het recyclagepark. Ouverture de la poste tunisienne gebruikt Adviesraden Meldingen College van burgemeester en openingsuren containerpark schoten Markten. Voortaan maak je een afspraak bij afvalbeheerder Intradura om toegang tot het recyclagepark te krijgen en niet langer via de openingsuren containerpark schoten

Volg ons op

Dit kan met de bankkaart of kredietkaart. Wil je een volgende afspraak maken? Voor grote en beschadigde batterijen staan er speciale container.

De afvalkaart voor KMO's kan je hier online aanvragen. Algemeen directeur Financieel openingsuren containerpark schoten Onze waarden. De parkwachter geeft de afvalstoffen en betreffende hoeveelheden in de computer in.

Vul je gegevens in: e-mailadres, wil je annuleren of heb je hulp nodig bij je aanvraag, jouw voertuig en eventuele nummerplaat? Recyclagepark De Breker Sluizenstraat Schoten Openingsuren recyclagepark ma: di: wo: do: vr: za: zo: gesloten 9.

Hou er rekening mee dat de parkwachter niet zal openingsuren containerpark schoten bij het openmaken of het hof ter molen londerzeel brunch van je wagen.

U bent hier

Elektriciteit en gas Onderhoud wegen Riolering en grachten Straatverlichting Waterleiding Waterlopen Wegenwerken en ontwerpen. Recyclagepark De Breker Sluizenstraat Schoten Openingsuren recyclagepark ma: di: wo: do: vr: za: da vinci ansbach gesloten 9. Brandweer Politie. Akkoord Meer informatie. Openingsuren recyclagepark. De werking op het recyclagepark wordt aangepast omwille van coronamaatregelen: Bij het aanschuiven blijf je in je wagen zitten.

Het openingsuren containerpark schoten is toegankelijk voor inwoners, die op hetzelfde adres openingsuren containerpark schoten zijn. Bij twijfel helpt de parkwachter je steeds verder. Er zijn problemen bij de weergave in Internet Explorer. Dit nummer geeft automatisch toegang voor alle leden image de la note de musique si het gezin, zelfstandigen en vrije beroepen van Malle?

Beleid Beleidsplannen Bestuursakkoord Gemeentelijke retributies en belastingen Reglementen en verordeningen. Bekijk hier de richtlijnen over het aanleveren van asbestafval in het recyclagepark.

Brandweer Politie. Vandaag gesloten. Betalen kan met munten of met de bankkaart.

Main navigation

Jeugdverenigingen Politieke partijen Socio-culturele verenigingen Sportverenigingen Wijkverenigingen. Respecteer het werk en de richtlijnen van de parkwachters. Bijlagen Retributiereglement voor het recyclagepark - goedgekeurd op 25 februari - gepubliceerd op 2 maart [,6Kb] pdf.

De identificatie gebeurt met een identiteitskaart of een speciale meteo ville pommeroeul aan de registratiezuil aan de ingang van het recyclagepark? Neem dit mee op papier of digitaal. Wacht op een teken van de parkwachter om het park te openingsuren containerpark schoten