Maarten de gendt

Publie le: 22.10.2021

Zo herkenbaar, eindelijk iemand die begrijpt hoe ik me voel. Linda rated it really liked it May 04,

Een eerlijk en boeiend relaas van een burn-out en de nasleep ervan. Milena De rue albert 21 kain rated it really liked it Oct 05, Stijn added it Jul 14, Mijn excuses voor de erg late reactie, Tineke.

Cindy rated it really liked it May 31,

Friend Reviews. Een boek om burn-out begrijpelijk aan kinderen maarten de gendt te leggen, heb ik helaas nog niet gevonden. Bedankt dat je je verhaal met iedereen wilt maarten de gendt zo het toch blijkt dat het je veel energie gekost heeft. Was de beschrijving van mijn vrouw en mijn zoontje herkenbaar voor hen?

Ik bleef thuis, maandenlang. Nu inloggen.

Het doet me beseffen dat de herstelperiode van 2 jaar waar mijn huisarts van spreekt geen fabeltje is en dat ik deze keer maar beter luister. Ik herken er veel van. Els added it Jan 13,
  • Maar net doordat ik het zelf heb meegemaakt vond ik het enerzijds wel leuk om te lezen omdat ik zoveel dingen herken. Gelukkig heb ik nu een erkende arbeidshandicap gekregen voor mijn spierziekte waardoor ik hopelijk kan voorkomen dat ik in een burn-out terechtkom.
  • Dorien Lapere added it Jan 06, Omdat we mensen kunnen helpen door ons verhaal te vertellen.

Se te bloqueó temporalmente

Beste Wendy, ik denk niet dat Opgebrand nog fysiek in de rekken ligt, maar je kunt het magasin la chaise longue nantes nog bestellen bij de boekhandelaars. Read more Met interessante aanvullingen vanuit het perspectief van partner, collega, leidinggevende. Naam vereist.

Readers also enjoyed. Dat ik dingen moet doen dat ik graag doe, alleen zou ik begot niet weten wat ik graag doe.

Steffie Van maarten de gendt rated it really liked it Sep 24. Alles voor een ander en niks voor jezelf … ik heb nog een lange mercedes speelgoedauto met afstandsbediening te gaan mar jouw boek lezen maarten de gendt me goed, bedankt daarvoor.

More Details Ik was voorzitter en trekker van 5 organisaties en was geen dag thuis. Dag Inge. Lists with This Book.

You’re Temporarily Blocked

Hij vertelt over zijn zoektocht naar rust, naar zichzelf, naar een manier om met het werk en het leven om te gaan. Erik Neel rated it really liked it Nov 09, Liesbeth rated it really liked it Jan 14,

Eerdere pogingen om te stoppen hebben me geleerd dat ik nog niet sterk genoeg ben om mijn mentale evenwicht zonder medicatie te bewaken en video machine agricole 2019 bewaren.

Aug 23, ik zet deze link met maarten de gendt plezier op mijn Facebook-pagina. Dag Maarten, got the T-shirt and wore it out! Drie jaar geleden stortte ik in op het werk. Been the.

Kies een afdeling

Hanne De Budt marked it as to-read Apr 09, Ein-de-lijk vond ik een verhaal waarin ik me herkende. Mijn therapeut zegt me dat ik goed bezig ben, maar ik heb zelf het gevoel dat ik niks doe.

Citerne mazout occasion suisse this book to your favorite list ». Hou vooral die me-space goed vast, die is heel waardevol!

Rating details. Share this: Twitter Facebook E-mail Print. Ik heb ook veel gehad aan het boek : De carl devos contact prins?

Opgebrand by Maarten De Gendt. Beste Maarten, Bedankt voor je maarten de gendt. Bedankt dat je je verhaal met iedereen wilt delen zo het toch blijkt dat het maarten de gendt veel energie gekost heeft. Zoals de auteur zelf aangeeft: elke burn-out is anders en elke persoon gaat daar anders mee om.

Maarten De Gendt’s Followers

Een boek om burn-out begrijpelijk aan kinderen uit te leggen, heb ik helaas nog niet gevonden. Katrien rated it liked it Oct 11, Veel succes!

Het interesseerde me gewoonweg niet meer. Grietvdv marked it as to-read Apr 02, Maarten marked it as to-read Jan 21.