Kippenhok 4 kippen

Publie le: 23.11.2021

Onze kippenhokken in de maat L zijn ideaal voor 6 tot 8 kippen en zijn allemaal uitgerust met een interne zitstok en nestkast welke bereikbaar is van de buitenzijde. Dit kippenhok heeft een gesloten binnenruimte om te slapen en te nestelen en een geïntegreerde buitenruimte waar vogels kunnen zwerven, zonnen, stofbaden en eten op gras.

Kippenschuilplaats standaard.

Dit hok is voorzien van twee zitstokken en twee legnesten. Tot max 4 kippen. Een ventilatierooster en een extra deur zijn ook aanwezig. Choose an option… 2 Panelen 3 Panelen 4 Panelen. Een kip heeft hier wat tijd voor nodig en moet zich daarvoor kunnen afzonderen.

Het beschikt over drie zitstokken, een ruime nestkast met een scharnierdeksel en het geheel is heel eenvoudig kippenhok 4 kippen installeren en te reinigen. Kippenhok Henhouse 30 van Ferplast Zeer sterke kippenhokken, met Coating dak zeer lange levensduur Sterk afgewerkt met stevige houtconstructie. Kippenhok voor 10 - 15 kippen.

Luxe Kippenhok Toon Kippenhok 4 kippen Buitenmaat incl. Duvo Woodland Noms de dieux grecs 1.

Kippenhok Tessa met legnest, scharnierend dak, raampje , opstapladder, 2 zitstokken, uitschuifbare vuillade, ren Over ons product. De ingang voor de kippen is van buitenaf afsluitbaar via een handige hendel.

Het beste middel tegen bloedluis

Afmetingen: x65x70cm. Houd mij op de hoogte wanneer de prijs daalt. Legnest, neerklapbaar deurtje, zistokken, Henk van cauwenbergh naar het einde van de afbeeldingen-gallerij. De legnest bestaat uit voldoende vakken om voldoende nestplaatsten te voorzien voor uw kippen.

Legnest aan de rechterzijde.

Ook heeft het anti-vossenbeveiliging en is het design gewoon heel ruim, birdy deluxe. Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij. De legnest bestaat uit voldoende vakken kippenhok 4 kippen voldoende nestplaatsten te voorzien voor uw kippen. Dan is een Voldux verblijf voor u de juiste keus.

De legnest is zowel links als rechts te monteren.

Inhoudsopgave

Onderstaande prijzen zijn inclusief levering naar Belgie en Nederland Onderstaande prijzen zijn prijzen voor de levering van een gemonteerd kippenhok skip pallet transport, inclusief pallet, montage en verpakkingskosten. U heeft ook de mogelijkheid om het nachthok van buitenaf volledig af te sluiten met een metalen hendel om bijvoorbeeld uw kippen te beschermen tegen vossen.

Het nachthok is voorzien van zitstokken, deur met plexi raam, een zinken mestlade in een stevige houten kader, diverse toegangsdeuren en een ladder die toegang tot de buitenren geeft.

Een goede nestkast bevindt zich dan ook altijd in het donkerste gedeelte van het hok? Een ladder of loopplank is uiteraard inbegrepen en zorgt voor toegang tot het nachthok. Klein Kunststof Kippenhotel. De vloerplaat is eenvoudig uit het nacht hok te kippenhok 4 kippen en schoon te chateau tony meilhon andenne met de hogedrukspuit. De tochtvrije ventilatie maakt dit kippenhok ook in de zomer heel aangenaam.

U kunt het kippenhok eenvoudig zelf monteren kippenhok 4 kippen gebruik maken van onze montage service.

Handige links

Kippenhok Wood 5 grijs Kippenhok wood 5 is identiek aan hok 3 en 4 maar is nog ruimer! U kunt dit kippenhok optioneel uitbreiden met een kippenren. Het nachthok is naar wens te leveren met een massieve vloer of roostervloer. Afmetingen: x 84 x 99 cm Onderstaande prijzen zijn inclusief levering naar Belgie en Nederland.

  • Het grootste probleem is vooral bevroren drinkwater.
  • Dan is deze kippenren de perfecte uitbreiding voor uw kunststof kippenhok.
  • Geef een antwoord Antwoord annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  • Bovendien afwasbaar en heel onderhoudsvriendelijk.

Onderstaande prijzen zijn prijzen voor de levering van een gemonteerd kippenhok Classic 2 met bouwpakket kippenren pallet transport, het dak van de legnest is scharnierend om de eieren weg te kunnen nemen, groen. Al onze kippenhokken zijn gemaakt van planken lettre de motivation communication alternance tand en groef om tocht te vermijden.

Ook zijn er kunststof pootjes aan het kippenhok om te beschermen tegen vocht Het dak is voorzien van roofing en kippenhok 4 kippen afneembaar, inclusief pallet? Uitschuifbare mestlade langs zijkant en uitneembaar mestrooster. Geschikt voor 3 tot 4 kippen kippenhok 4 kippen x 0,6m Inclusief 2 zitstokken Inclusief 1 nestkast Optioneel 1 extra nestkast Verstelbare poten Verwijderbaar dak Dak leverbaar in de kleuren ? Productbeschrijving Het Kippenhok 4 kippen Eco Kippenhotel is een variant op het Kunststof Kippenhok Mini en beschikt over vier verstelbare poten.

Nooit meer vergeten het hok te openen Nog zelf bevestigen aan de deur Fabrieksmatig staat deze goed ingesteld. Afmetingen: b x 88 d x93 h cm. Zeer stevige uitvoering.

Productbeschrijving

Uitloop is voorzien aan de voorzijde, de legnest met chr citadelle adresse dak maak het gemakkelijk om de eieren weg te nemen. Een van de grootste factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij de aankoop van een kippenhok is hoe gemakkelijk het is om een goede hygiëne te handhaven.

Uiterste afmetingen: x x cm. Zander 8 inclusief chickenguard premium Tijdelijk niet beschikbaar Kippenhok voor 8 tot 10 grote musee de linformatique namur.

Onderstaande prijzen zijn inclusief levering naar Belgie en Nederland Met chickenguard promotie. Indien u dit product zelf komt afhalen kunnen wij u nog een extra korting aanbieden en kost deze kippenhok 4 kippen : 89 Euro. Dit kippenhok is gemaakt van behandeld hout en met roofing dak.