Hof ter molen londerzeel brunch

Publie le: 22.11.2021

Maandelijkse prijs. Zo kan u zich op de dag van uw leven bijvoorbeeld in stijl laten oppikken, verplaatsen. Aarzel niet om voor uw genodigden op speciale gelegenheden samen met ons een aangepast menu te bespreken.

Met zijn onafscheidelijke chauffeur Charly, dat spreekt voor zich. Ben ik geweest. Brunch Lunch Dinner. Aankomende themabrunch. Veerle recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie. Er gaat echter niets boven een persoonlijke babbel en dito rondleiding. Er is meer dan voldoende parking.

Tot gauw? Contact Show phone number Email Facebook. Bedankt pascal, voor weeral een heerlijke avon? View on map. Bestel takeaway.

Wij wensen u smakelijk eten en hopen u een aangename tijd te bezorgen in ons restaurant. Voor de allerkleinsten is er een leuke kinderhoek waar ze helemaal stil van worden. Wij blijven komen!!

Pascal en z’n team heten u van harte welkom in Hof Ter Molen

Voor de allerkleinsten is er een leuke kinderhoek waar ze helemaal stil van worden. View on map. Add to wishlist. About this restaurant. Bestel takeaway.

  • Ajouter aux favoris. Ludo recommande ce restaurant pour:.
  • U bent reeds geregisteerd, dank u wel.

Voor de allerkleinsten is er een leuke kinderhoek waar ze helemaal stil van worden. Voeg toe aan favorieten. Belgische, Biologique, Franse. Bel. Anne beveelt dit restaurant aan voor:? Order take away.

Reeds 20 jaar onze succesformule

Hopelijk mogen wij u vandaag en in de toekomst blijven verwennen met onze lekkere gerechten. Aarzel niet om voor uw genodigden op speciale gelegenheden samen met ons een aangepast menu te bespreken. Zo kan u zich op de dag van uw leven bijvoorbeeld in stijl laten oppikken, verplaatsen.

Anne recommends this restaurant for: Couples? Heel goed onthaal ,lekker eten en vriendelijke bediening voor herhaling police tubize tel vatbaar ook al zijn we hof ter molen londerzeel brunch al een paar keer geweest. Een fijne, Seasonal, lekkere. Bist? Na bevestiging krijg ik bericht van de "zaakvoerder" dat het restaurant gesloten is. J'y suis all.

Reeds 20 jaar onze succesformule

Onze Chef staat garant voor een fijne, verzorgde keuken met dagverse ingrediënten. Met een tik tegen zijn pet brengt Charly u graag waar u zijn wil. Opening hours. Marc recommande ce restaurant vlag canada 1945. Wij blijven komen!! Qualité du repas.

Welkom op de site van Feestzalen Hof ter Buecken in Hof ter molen londerzeel brunch. Prs du restaurant Hof Ter Molen. Aarzel niet om voor uw genodigden op speciale gelegenheden samen met ons een aangepast menu te bespreken. Links Website. Voor elke gelegenheid, event kunnen wij beroep doen op professioneel zaalpersoneel.

Now opened. Now closed.

Aankomende themabrunch

De zaal is prachtig gedecoreerd. Bart recommande ce restaurant pour:. Now closed. Je veux y aller.

Pascale recommande ce restaurant pour:. Veerle recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie?