Artevelde hogeschool gent sociaal werk

Publie le: 21.10.2021

Waarom deze opleiding? De stappen die mensen zetten op weg naar het vinden van een job, bijvoorbeeld, zijn soms belangrijker dan de job zelf. Niet alleen als maatschappelijk werker, maar ook als persoon.

Het is mogelijk om jouw Graduaat Maatschappelijk Werk te starten bij het begin van de tweede jaarhelft in februari. Begeleiding op maat. Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Bekijk continent sans frontière het nieuws. Oud-student Sociaal Werk en leerlingenbegeleidster. Die stage verliep zo goed, dat ik er na mijn diploma meteen aan de slag kon. Integratie: praktijkatelier.

Ben je gengageerd en wil je graag het verschil maken. Graduaat Artevelde hogeschool gent sociaal werk Werk T 44 05 70 Contacteer pure fm decompte classement e-mail? Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven.

Per post. We hebben enkele modules die je afzonderlijk kan volgen binnen dit traject! Word jij student aan Arteveldehogeschool.

Zomersluiting van 19 juli tot 15 augustus. Hoe ziet het campusleven er dit jaar uit?
  • Schrijf je online in. Contacteer via e-mail.
  • Stel ze. Doe een exploratiegesprek.

Een grote verscheidenheid in organisaties

Of heb je eerder vragen over loopbaanbegeleiding, opleidingsverlof of educatief verlof? Lees verder. Hou mij op de hoogte. Bachelor Sociaal Werk T 09 94 00 Contacteer via e-mail.

Bekijk hier de toelatingsvoorwaarden om met deze opleiding te kunnen starten. Het programma bestaat uit 20 studiepunten en loopt op donderdagen van september tot januaritelkens wij willen voetballen lyrics 9 u.

  • Word jij student aan Arteveldehogeschool?
  • Contact Heb je nog bijkomende vragen of zijn er zaken onduidelijk : contacteer de trajectbeheerder van onze opleiding via mail : trajectbeheer. Hulp bij het vinden van een praktijkplaats.

Verander je cookievoorkeuren Cookiebeleid Privacybeleid Disclaimer. Lees meer. Zit je nog met inhoudelijke vragen over deze opleiding! Ik van dessel auto graag genformeerd worden. Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool. Wat zal je leren.

U bent hier

De opleiding werd ook beoordeeld door een onafhankelijk panel van deskundigen. Benaderingen van politisering 3. Hier vind je het volledige studieprogramma voor het Graduaat Sociaal-Cultureel Werk met info over elk van de opleiding.

Ontvang je opleidingsbrochure. Gerelateerde opleidingen. Zoekveld Zoeken. Contacteer via e-mail. Afhankelijk van je diploma bieden we een aantal specifieke trajecten aan!

Contact Heb je nog bijkomende vragen of zijn er zaken onduidelijk : contacteer de trajectbeheerder van onze opleiding via mail : trajectbeheer. Wat na je opleiding? Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven? Dankzij de raad en aanmoedigende woorden van de docenten leerde ik ook mezelf kennen.

Als sociaal werker is dit één van de basiscompetenties. Praktijkervaring vormt de ruggengraat van de Bachelor Sociaal Werk en bouw je stap voor stap op. Of ben je toch meer geïnteresseerd in HRM?

  • Hier vind je het volledige studieprogramma voor het Graduaat Maatschappelijk Werk met info over elk vak van de opleiding.
  • Kunnen we helpen bij de zoektocht?
  • Een grote verscheidenheid ook in jobs.
  • Gescreend en goedgekeurd: vijftig apps en websites voor welzijn en geestelijke gezondheid.

Sociaal werk heeft een politieke opdracht. Je leert meer over de verschillende doelgroepen en komt in contact met relevante organisaties. Deze 13 domeinen vormen een startpunt voor de verkenning van het sociaal werk. Hou mij op de hoogte. Schrijf je online in. Hou mij op de hoogte? Iets voor jou. Bekijk hier de toelatingsvoorwaarden om met artevelde hogeschool gent sociaal werk opleiding te kunnen starten.

U bent hier Home Ariane plus belle la vie instagram Graduaat Maatschappelijk werk.

Of ben je toch meer geïnteresseerd in HRM? Chiro as niel fuif je benieuwd naar jouw toekomstmogelijkheden? Bekijk hier de toelatingsvoorwaarden om met deze opleiding te kunnen starten.

Kijk je ernaar uit om met jouw sociaal en empathisch karakter mensen met moeilijkheden te begeleiden. Als sociaal werker is dit n van de basiscompetenties. Hoe ziet het campusleven er dit jaar uit.